Informatičke usluge

Informatičke usluge

Servis softwarea i hardwarea, programiranja, izrade web i moblinih aplikacija, umrežavanja, dizajna, edukacije i raznih drugih usluga vezanih za informatiku.

Video produkcija

Video produkcija

Razvoj i izrada video, multimedijalnih prezentacija: korporativnih, promo, event, sportskih, glazbenih, informativnih, obrazovnih i dr. tematike.

Foto usluge

Foto usluge

Iznimno profesionalni fotografi, uz nemalo iskustvo i entuzijazam, modernom će foto opremom producirati fotografije visoke kvalitete.

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Kompletni internet marketing: kreiranje sadržaja za web platforme, oglašavanje na društvenim mrežama, na Googleu i druga internet promocija.

Ukratko o Super Digital d.o.o.

Mi - u samo nekoliko riječi

Moderan provider sazdan od stručnjaka za digitalno, za internetske servise i tehnologiju. Mi smo zaljubljenici u inovacije. Opčinjeni videom, fotografijom. Perfekcionisti, a ponajviše: tim kojeg puni zadovoljstvo klijenata i rezultati vlastitog rada.

 

Proces

Svaka aktivnost koju provodimo za klijente prolazi preciznu proceduru: analiza, planiranje, egzekucija. Ponosimo se efikasnošću, kvalitetom, zadovoljstvom klijenata u provedbi projekata, neke od kojih možete pronaći istaknute na ovoj web stranici.

Saznaj više
Analiza

Analiza

Mi slušamo. Proučit ćemo Vaš problem, preispitati sve detalje i sagledati izazov iz kuta korisnika i samog klijenta.

Plan

Plan

Nakon detaljne analize, vratit ćemo Vam se s planom: okvirnim, detaljnim i prilagođenim upravo Vama i Vašem projektu.

Realizacija

Realizacija

Nakon potvrde rješenja, prionut ćemo izvođenju projekta, poštivajući rokove i vodeći se pri tom manirima visokog profesionalizma.

Više o nama - povijest

Više o nama - povijest

Svoja prva iskustva na području digitala bilježimo još u 90-ima. Rani projekti vezani uz današnju sferu djelovanja realizirani su u fazi ranog razvoja web poslovanja u Republici Hrvatskoj. Razvijali smo se potom na poljima web developmenta, grafičke pripreme, internetskog oglašavanja, proizvodnje tekstualnog sadržaja, kasnije i u niši www i tiskanih medija. Sve da bi u aktualnoj fazi naglasak bio na proizvodnji vizuelnih sadržaja za konzumaciju na modernim platformama. Zbog sveg spomenutog, dičimo se danas nemalim iskustvom i digitalnim vještinama koje mogu biti od koristi svakom našem klijentu.

Više o nama - tim

Više o nama - tim

Kvaliteta isporučene usluge, mi vjerujemo, određuje u ogromnoj mjeri personel koji stoji iza tog servisa. Ponosni smo in-house profesionalcima i širokom mrežom provjerenih eksternih stručnjaka. Naš tim čine video eksperti, informatički stručnjaci, dokazani digitalni znalci, iskusne osobe s polja oglašavanja na digitalnim platformama, vrsni fotografi, dokazani voditelji projekata, efikasni administratori i asistenti… Kroz razdoblje razvoja isprofilirali smo human resources sve kako bi naš rad bio efikasniji, odnosno kako bi usluga koju pružamo klijentima bila na najvišoj mogućoj razini.

više o iskustvima